Hitman Codename 47

Hitman Codename 47, Epic Games kullanıcılarına özel ücretsiz

Hitman Codename 47

Ölümcül bir kariyerin başlangıcı

Hitman: Codename 47'de şöhretli ve ölümcül bir suikastçı olurken Ajan 47 için her şeyin başladığı yere geri dönün. Bu Steam anahtarıyla, ödevinize girmek, yürütmek ve çıkmak için gizli ve taktiksel bir problem çözmeniz gerekir. asgari dikkat ve azami verimlilik.
Bir fiyat için, en aldatıcı cihazlara erişiminiz vardır, ancak bunları nasıl kullandığınız milyoner olarak emekli olup olmadığınızı ya da kalıcı olarak emekli olup olmadığınızı belirler.



HIT ADAMI
Hitman dünyanın en başarılı ve zengin suikastçısı; ancak aldatma ve genetik kasaplık gibi sıkıntılı bir geçmişe sahip. Ustaca bir hikaye, kalp durduran eylemin beş bölümünden fazlasını geliştirecektir. Unutmayın, sözleşme dünyası, hızlı bir tetik parmağından çok hızlı bir zekayı ödüllendirir.

İÇ ASSASSİNİNİZİ TEMİZLEYİN
Her bir görevi çeşitli silahlar, gözetim verileri ve tamamlanması gereken çok sayıda yol için hesaba katın ve kapsamlı bir silah ve çeviklik eğitimi oturumu ile becerilerinizi geliştirin.



SİZİN RESMİ HITMANI: CODENAME 47 BUHAR ANAHTARI SİZ VERİR:

  • Yenilikçi bir para ödülü sisteminden karaborsa silahlarına, tuzaklarına, tuzaklarına ve personeline erişim
  • 'Düşünür atıcı' türü, gelişmiş Yapay zeka ile yeniden tanımlandı
  • Çarpıcı sinematik görseller tarafından yönlendirilen sürükleyici ve olgun arsa
  • Çığır açan 3D motor, tam nesne fiziği, deformasyonlar, silah modellemesi ve eşsiz karakter animasyonları sunar

 Sistem gereksinimleri

 Windows;
  • İşletim Sistemi: Windows 7 / 64-bit Windows 8 (8.1) veya Windows 10.
  • İşlemci: Intel CPU Core i7 3770 3.4 GHz veya AMD CPU AMD FX-8350 4 GHz.
  • RAM: 8 GB.
  • Ekran Kartı: Nvidia GPU GeForce GTX 770 veya AMD GPU Radeon R9 290.
  • DirectX: 11.  

Aşağıda ki linkten oyuna ücretsiz bir şekilde ulaşabilirsiniz, iyi oyunlar..

https://www.epicgames.com/store/tr/product/hitman/standard-edition